Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μ΄αγαπά …δε μ΄αγαπά ....


Μ΄αγαπά …δε μ΄αγαπά ….

Aπό παιδιά , χρόνια και χρόνια ψάχνουμε για να απαντήσουμε στο αιώνιο ερώτημα της καρδιάς . Στη σκέψη μας τριγυρίζει η εικόνα μιας μαργαρίτας με μαδημένα σέπαλα από τα χεράκια μας ,που πασχίζουν να βρουν την αλήθεια .

<<Μ' αγαπά ή δε μ'αγαπά ; >>

Ο μόνος σίγουρος …χωρίς καμιά αμφισβήτηση είναι ο Καντάφι …. zenga zenga people λέει …κι ως φαίνεται το πιστεύει !!!!

<<O Mάϊος μας έφτασε

εμπρός βήμα ταχύ

να τον προϋπαντήσουμε

παιδιά στην εξοχή >>

έτσι δε μας μάθαιναν στο σχολείο ; απ΄το πρωί λοιπόν γεμάτοι χαρά θα ξεχυθούμε <<εις τα εξοχάς >>> να πιάσουμε το Μάη να πλημμυρίσει η καρδούλα μας ευτυχία και χαρά. Μάθε λοιπόν ότι τα άνθη που διαλέγεις φέρνουν μαζί τους τις ευεργετικές τους χάρες : δύναμη , σεξουαλικότητα , θετική διάθεση και πολλά άλλα. Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα άνθη που πρέπει να έχει το στεφάνι σου για να πλημμυρίσεις ευτυχία!!!!

Κρίνος: ο κρίνος θα σε βοηθήσει να το ρίξεις στις αλλαγές και θα δεις τη ζωή σου να ανθίζει! Ξεκίνησε πρώτα αλλάζοντας όσα σε ενοχλούν με τον εαυτό σου αλλά και γύρω σου και θα δεις ότι ο κρίνος θα σου φέρει όλα όσα θέλεις.

Ίριδα: αισθάνεσαι διαφορετική από τους υπόλοιπους ή απλά ότι δεν ανήκεις πουθενά και είσαι όπου γη και πατρίς; Τότε η ίριδα φτιάχτηκε για εσένα αφού υπόσχεται να σου χαρίσει απλόχερα την αποδοχή που αναζητάς. Στη δουλειά, στο σπίτι γέμισε τον τόπο με ίριδα και θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο!

Αμαρυλλίς: θέλεις να τονώσεις τη σεξουαλικότητα σου και το ερωτικό σου θερμόμετρο να χτυπήσει κόκκινο; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις την αμαρυλλίς και να ξεμπλοκάρεις τη σεξουαλική σου ενέργεια που μπορεί βάσει διάφορων εμπειριών να έχει μπλοκαριστεί και να νιώσεις πιο σέξι από ποτέ.

Μαργαρίτα: αντί να τις μαδάς και να ρωτάς "μ' αγαπάει, δε μ' αγαπάει", άφησε τη μαργαρίτα να φέρει στη ζωή σου ευδαιμονία. Άρχισε την εσωτερική σου αναζήτηση ψάχνοντας να βρεις τι σου προκαλεί χαρά ή πόνο και άφησε τη μαργαρίτα να σε ταξιδέψει στο πιο ήρεμο και γαλήνιο μέρος και να φέρει έτσι στην καρδιά σου την ηρεμία και την ευδαιμονία που θέλεις.

Παπαρούνα: η παπαρούνα υπόσχεται να σε γεμίσει θετική ενέργεια και θα σε βοηθήσει να αποβάλει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη. Το χαμόγελο σου εξάλλου δεν είναι για να είναι κρυμμένο αλλά για να το δείχνεις! Βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει και την παπαρούνα ανά χείρας το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πλημμυρίσεις θετική ενέργεια και αισιοδοξία.

Βιολέτα: μια νέα εποχή συντροφικότητας και φιλίας ξεκινάει. Δεν έχεις όσους φίλους θα ήθελες να έχεις; Τότε η βιολέτα υπόσχεται να σου φέρει τόσους στη ζωή σου που δε θα ξέρεις τι να τους κάνεις! Πρόσφερε βοήθεια, συμπαράσταση σε όσους την έχουν ανάγκη και θα δεις το κινητό σου να γεμίζει αριθμούς τηλεφώνων των φίλων σου!

Γαρίφαλο: τώρα το γαρίφαλο δεν είναι απλά για να σου το πετάνε όταν χορεύεις στις πίστες, αλλά υπόσχεται να σου φέρει βαθιά αγάπη! Μπορείς κάλλιστα να εκφράσεις την αγάπη σου με λευκά γαρίφαλα αφού τα κόκκινα είναι πιο πολύ του πάθους.

Τα λευκά φέρνουν και τύχη ενώ όποιο χρώμα και αν επιλέξεις η βαθιά αγάπη είναι δεδομένη .

Καλό Μήνα !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου