Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΖΩΣΠ - ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ !!! ΟΧΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ !!!!





Αρκετά χρόνια τώρα  παραλαμβάνω ένα φάκελο με το ταχυδρομείο…
 αποστολέας “ΖΩΣΠ”… Ζωγραφική με το Στόμα και το Πόδι…

Η ΖΩΣΠ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από άτομα με αναπηρία που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους, αλλά κρατούν το πινέλο με το στόμα ή το πόδι… Τα μέλη της ένωσης αυτής είναι καλλιτέχνες ζωγράφοι, μέλη επίσης της Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών, που ζωγραφίζουν με το Στόμα και το Πόδι.

Ο φάκελος αυτός, λοιπόν, περιέχει ενημερωτικό φυλλάδιο ως γνωριμία με τους καλλιτέχνες και λίγα λόγια για την Ένωση, της οποίας είναι μέλη. Έναν κατάλογο με τα έργα τους, που περιλαμβάνει κάρτες (χριστουγεννιάτικες), καρτούλες δώρων, ημερολόγια, παζλ, επιστολόχαρτα, χαρτί περιτυλίγματος και αφίσες. Ακόμα ο φάκελος είχε ένα ημερολόγιο για το 2010, καρτούλες δώρων, που προανέφερα και τέλος… 6 υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κάρτες…!

Εξαιρετική όπως πάντα δουλειά και τα έργα των καλλιτεχνών να συναγωνίζονται σε ομορφιά και τελειότητα, αντίστοιχα μεγάλων ζωγράφων…!

Τα έργα τους διατίθενται σε προσιτές τιμές 9,5 ευρώ και αποτελούν ωραία δώρα σε συγγενείς και φίλους.

Είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια συνανθρώπων μας, να ζήσουν με αξιοπρέπεια και όχι με ελεημοσύνη…Η ενασχόλησή τους με τη ζωγραφική πέρα από διέξοδο των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν οικονομικά ανεξάρτητοι, να αυτοσυντηρηθούν αποκλειστικά με τις πωλήσεις των έργων τους .
Τα μικρά αυτά αριστουργήματα είναι των ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΗΛΙΑΔΗ , ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ,ΓΙΕΝ ΛΟΥ ,ΤΡΕΒΟΡ ΓΟΥΕΛΣ ,ΜΑΡΚΟΥΣ ΚΟΛΠ,ΝΤΕΝΙΕΛΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟ,ΚΑΛΟΝΙ , ΣΤΟΝΧΑΜ. και ΚΑΜΙΝΣΚΑ .

Πιστέψτε με αξίζει να υποστηρίξουμε όλοι την προσπάθεια για αξιοπρεπή διαβίωση των σπουδαίων αυτών καλλιτεχνών !!!


Τα γραφεία της ΖΩΣΠ είναι Κυρίλλου Λουκάρεως 31 , Αθήνα και τηλέφωνο επικοινωνίας για παραγγελίες είναι : 210 6452947 και fax: 210 6457898.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου